Shampoo hondentrimsalon Mirjam Kloppenburg

K9 - Vachtverzorgingsproducten

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - Folder K9 hondenshampoo  

K9 brochure

Raadpleeg onze brochures !!U kunt kiezen uit een online brochure of een download versie (PDF)
  

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - K9 AloŽ Vera hondenshampoo  

K9 Aloë Vera Shampoo

Een natuurlijke, milde shampoo, zuinig in gebruik. De hoge concentratie zuivere Aloë Vera heeft een kalmerend effect op de huid, voorkomt en verzacht huidirritaties, geeft optimale voeding en herstel van de vochtbalans van de huid en het haar. Aloë Vera Shampoo is geschikt voor alle soorten huisdieren en vachttypes. Veilig voor pups en kittens,geschikt voor dagelijks gebruik en voor vachten in showconditie.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - K9 AloŽ Vera conditioner vachtverzorging  

K9 Aloë Vera Conditioner

Zeer zuinig in gebruik en extreem voedend. Geeft de vacht een prachtige glans, maakt het ontklitten gemakkelijk en heeft een antistatisch effect. Aloë Vera Conditioner optimaliseert het volume en herstelt de vochtbalans. Geschikt voor alle soorten huisdieren en vachten, ook voor pups en kittens.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere  - K9 Whiteness hondenshampoo  

K9 Whiteness Shampoo

Geeft de vacht een natuurlijke glanzende witte kleur zonder bleken. De gebalanceerde formule met 100% Aloë Vera, Vitamine B5 en Tarwe Proteïne kalmeert de gevoelige huid, zorgt voor een optimale vochtbalans en een gezonde, gevoede vacht. Geeft een langdurig resultaat van showkwaliteit.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere  - K9 Blackness hondenshampoo  

K9 Blackness Shampoo

Neutraliseert verkleuring en accentueert de natuurlijke, diep donkere kleur van de vacht. De gebalanceerde formule met 100% Aloë Vera, Vitamine B5 en Tarwe Proteïne kalmeert de gevoelige huid, zorgt voor een optimale vochtbalans en een gezonde, gevoede vacht. Geeft een prachtig glanzende, soepel vallende vacht met een diepe kleur.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - K9 Coperness hondenshampoo  

K9 Coperness Shampoo

Voor rode vachten. Neutraliseert verkleuring en accentueert de natuurlijke diep rood-bruine kleur in de vacht. De gebalanceerde formule met 100% Aloë Vera, Vitamine B5 en Tarwe Proteïne kalmeert de gevoelige huid, zorgt voor een optimale vochtbalans en een gezonde, gevoede vacht. Geeft een langdurig resultaat van showkwaliteit.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - K9 Strip Off hondenshampoo  

K9 Strip Off Shampoo

Ondoet de vacht van alle vuil- en olieresten. Deze diepreinigende shampoo verwijdert op zeer milde wijze in- en uitwendig vuil uit het haar, zodat de vacht niet meer verzwaard wordt en zich gemakkelijk laat behandelen. Na gebruik van de Strip Off Shampoo altijd wassen met een ander shampoo uit het K9 assortiment! Zeer geschikt voor honden met veel onderwol.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - K9 Crisp Texture hondenshampoo  

K9 Crisp Texture Shampoo

Voor ruwharige vachtsoorten. Geeft ruw haar het optimale 'crispy' gevoel en toch een schone vacht. Accentueert alle natuurlijke kleuren en zorgt voor volume. Met Aloë Vera om de huid te kalmeren en te hydrateren! Ook zeer geschikt voor slappe, zachte vachten die wel wat meer volume en versteviging kunnen gebruiken. Voor zowel dagelijks gebruik als voor vachten in showconditie.

Flacon 300 ml € 16.=


Trimsalon Mirjam kloppenburg, Almere - K9 Nano Mist Conditioner vachtverzorging  

K9 Nano Mist Conditioner

Een spray-on conditioner voor een snel anti-statisch en direct anti-klit effect. Maakt de vacht makkelijk te borstelen en geeft glans, volume en body aan het haar. De ultra kleine Nanoliposomen dringen tot diep in het haar door en geven net die extra "K9 Finish". Te gebruiken als borstelspray en om statisch haar direct weer glad en soepel te maken.

Flacon 250 ml € 14,50.=


Trimsalon mirjam kloppenburg, Almere - K9 D Matter Spray vachtverzorging   

K9 D-Matter Spray

Een instant conditioner spray met krachtige ant-statische, ontklittende en vochtinbrengende kracht. Maakt alle vachttypes makkelijk te kammen en geeft een prachtige glans. Voorkomt klitten voor langere tijd, geschikt voor alle rassen.

Flacon 250 ml € 14,50.=